Krečenje

Dekorativni molerski radovi ili klasični? Šta god da Vama treba, mi radimo profesionalno, brzo i detaljno. Ono što vaši dizajneri osmisle, mi sa preciznošću i pedantnošću obavljamo.

 

Najvažniji ste Vi i vaša satisfakcija. Zato se možete opustiti i nama prepustiti sve radove oko uređenja poslovnog prostora.

 

Koje su dužnosti naših molera?

 

1. Procena radova – besplatna
Ovo podrazumeva da jedan od majstora iz profesionalnog molerskog tima dolazi na Vašu adresu i procenjuje vreme i visinu investicije koja je potrebna da se posao obavi. Pri tom uzima u obzir površinu prostora i sve pripremne radove koji su potrebni da se izvrše pre otpočinjanja samog krečenja i bojenja prostora.

 

2. Planiranje i priprema
 U skladu sa željama uklapamo se u vaš rasopred i otpočinjemo prve pripremne radove koji obuhvataju  zaštitu prostora i pripremu površine za rad.

 

3. Bojenje – krečenje
Nakon što odlučite kakav efekat želite da postignete bojenjem/krečenjem, uz konsultacije sa našim stručnjacima, birate boju i vrstu farbe. Ono što bi trebalo razumeti je da u zavisnosti od kvaliteta same boje, zavisi i nijansa ali i postupak dobijanja iste.

 

4. Kontrola kvaliteta i čišćenje
Kada se završi sa bojenjem/krečenjem, naši izvođači detaljno kontrolišu svoj rad. Zajedno sa vama još jednom obilazimo celu lokaciju i završavamo proces kontrole. Zatim se čisti ceo prostor, odstranjuju eventualni tragovi neželjene boje, uklanjaju se sva sredstva za rad i vraća se nameštaj na mesto. Na vama ostaje da uživate u svežini svog novog ili renoviranog prostora.

 

 

Za sva pitanja i informacije zovite nas klikom na +381 66 335 666  jer mi smo tu za Vas.

 

Vaš Toledo tim