UREĐIVANJE ENTERIJERA I MAJSTORSKI RADOVI

 

Električarski radovi

Mi smo tim koji nudi kompletnu uslugu električarskih radova za vaš poslovni objekat ili dom. Preduzimamo sve mere zaštite i rešavamo probleme bez obzira koliko oni mali ili veliki bili.
Ne želite da gubite vreme i energiju na montažu novih uređaja u firmi? Želite novo osvetljenje u Vašem domu? Šta god da vam treba, tim Toleda je spreman i na usluzi.

 

Vodovod

Rešili ste da je vreme za renoviranje kupatila? Javite nam se i Toledo tim će uraditi sve umesto vas. Vašu viziju novog i modernog kupatila, pretačemo u delo.
Treba Vam postavljanje mokrih čvorova, zamena slavina, vodokotlića, sanitarija… Pozovite nas jer naš tim profesionalaca uslugu obavlja odgovorno, brzo i sa istinskom posvećenošću.
Zapušene cevi i kanalizacija su noćna mora. Zato što razumemo koliko su te situacije neprijatne, brzinom svetlosti naš tim dolazi do vas i noćna mora prestaje.

 

Molerske usluge

Dekorativni molerski radovi ili klasični? Šta god da Vama treba, mi radimo profesionalno, brzo i detaljno.
Ne možete da se odlučite za boju? Tu smo da vam pomognemo i da sa naših paleta odaberete baš ono što Vama odgovara. Mi poštujemo rokove i pedantnost. Najvažniji ste vi i vaša satisfakcija. Zato se možete se opustiti i nama prepustiti sve radove oko uređenja poslovnog prostora ili doma.

 

Stolarske usluge

Stolarske usluge obavljamo u skladu sa vašim potrebama i željama. Pravljenje novog nameštaja po meri, ugradnja i nameštanje plakara, stepeništa, popravljanje i ugradnje roletni… Adaptacija vaše radne i životne sredine uz Toledo je vaša najsigurnija investicija. Vi zatražite, mi obavljamo stručno i u roku.

 

HIGIJENSKI RADOVI

 

Bavimo se mašinskim i ručnim čišćenjem velikih poslovnih prostora i tržnih centara kao i  higijenskim održavanjem poslovnih i prostora za stanovanje. Naš tim pedantnih radnika posao obavlja pedantno i sa nepodeljenom pažnjom.
Još jedna od usluga koje nudimo je toplo-hladno pranje podova i fasada. Neka vaš prostor zasija u punom sjaju.

Uz dogovor o dugotrajnom održavanju objekata nudimo posebne pogodnosti.

 

PROTIVPOŽARNA ZAŠTITA

 

Tim iz Toledo d.o.o je zvanično obučen od strane MUPa RS za obavljanje poslova iz oblasti zaštite od požara (protiv požarne zaštite), s toga u skladu sa potrebama poslodavaca proizašlih iz Zakona o zaštiti od požara, (link ka zakonu) Tim Toleda nudi:
  • Snimanje stanja objekta koji je u procesu postavljanja PPZ (protiv požarne zaštite)
  • Obuka zaposlenih za PPZ
  • Izrada plana evakuacije
  • Komunikacija za PPZ inspekcijom

 

Vaš Toledo Tim